• Prijatelj Udruge

 • KONFERENCIJA O INTEGRACIJI DJECE I MLADIH U OBRAZOVNI SUSTAV

  KONFERENCIJA O INTEGRACIJI DJECE I MLADIH U OBRAZOVNI SUSTAV

  Dana 25.10.2017.održana je Konferencija o integraciji djece i mladih u obrazovni sustav.Našu udrugu su predstavljale Ela Vuškovic i njena mama Dijana te Elina uciteljica Ines Duževic kroz primjer dobre prakse u redovnom obrazovnom sustavu.Uciteljica je prezentirala rad i postignuca,a Ela je iznijela svoje videnje tog razdoblja svog školovanja. Predavanje je bilo poucno, vjerodostojno i emotivno, osobito nakon savjeta uciteljice da je najvažnija ljubav i empatija te da se uloženi trud treba nagraditi zapošljavanjem osoba s Down sindromom te ce jedino tada krug biti zatvoren . Zahvaljujemo našoj predsjednici gdi. Dinki Vukovic na velikoj požrtvovnosti u organizaciji i izvedbi Konferencije. Zaista joj nije bilo lako, ali je zasigurno sretna što je sve završilo kako je i planirano s mnoštvom korisnih smjernica za daljnji rad s našom djecom.Sretna sam što sam bila sudionikom ovog dogadaja koji je pohodio i naš Predsjednik vlade RH gosp.Plenkovic naglašavajuci da ce podržati sve aktivnosti koje mogu biti na dobrobit naše djece .
  Pozdrav svima Dijana Vuškovic

  No Comments

  Leave a comment

 • Kontakt

  Sindrom Down-21
  Krležina 32, 21000 Split

  091 798 9296
  sindrom.down@st.t-com.hr

  IBAN: HR8424070001100573151

  by studioP

 • Brzi kontakt

  Vaš Email (obavezno)

  Vaša Poruka

 • free vector

  Centar za postavke privatnosti

  Koristimo kolačiće

  Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

  Što je kolačić?
  Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
  Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

  Kako onemoguciti kolačiće?
  Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
  Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

  Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
  Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

  Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
  Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

  Dodatne informacije
  Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
  http://www.allaboutcookies.org/
  http://www.youronlinechoices.eu/
  http://www.aboutads.info/choices/

  WordPress, Facebook