• Prijatelj Udruge

 • O nama

  O nama

  • ”O

   ””

   O UDRUZI
   Udruga za sindrom Down-21 je nevladina,nepolitička i neprofitna udruga koja zastupa sve osobe sa sindromom Down diljem cijele Hrvatske

   NAŠA MISIJA
   Misija Udruge za sindrom Down-21 je promicati razvoj mreže udruga za Downov sindrom širom cijele države poštujući pritom različitost kultura i ljudi. Zajednički nazivnik u konačnici je poboljšanje kvalitete života osoba sa Down-sindromom i njihovih obitelji.

   NAŠI CILJEVI
   promicanje svih radnji i napora koje pridonose dobrobiti osoba sa sindromom Down koji su u skladu sa pravima koja su im dodijeljena po vlastitom ustavu,Deklaraciji o ljudskim pravima i pravima osoba sa invaliditetom Ujedinjenih naroda,te po Europskoj konvenciji o zaštiti temeljnih prava i sloboda
   promicanje dobrobiti osoba sa sindromom Down na svaki mogući način te u svakom području i aspektu života:zdravstvo,obrazovanje, osobnosti,autonomije i integracije u društvo prema individualnim aspiracijama i sposobnostima
   poticanje svih znanstvenih napora naspram boljitka i napretka u medicinskoj skrbi,obrazovanju,rehabilitaciji,stručnog osposobljavanja, zapošljavanja,slobodnog vremena te neovisnog življenja osoba sa sindromom Down
   poticati i povećavati interese osoba sa Downovim sindromom osiguravajući im pritom sve potrebne resurse,podršku te usluge
   stvaranje veza između osobama sa sindromom Down,njihovih obitelji,prijatelja te udruga

   RADIONICE
   Ponedjeljak
   18 sati- Plesna radionica
   19 sati- Kreativna radionica

   Srijeda
   19 sati-Gimnastika
   19 sati-Kreativna radionica

   Četvrtak
   18 sati-Radionica za djecu do 10 godina
   19 sati- Likovno dramska radionica

 • Kontakt

  Sindrom Down-21
  Krležina 32, 21000 Split

  091 798 9296
  sindrom.down@st.t-com.hr

  IBAN: HR8424070001100573151

  by studioP

 • Brzi kontakt

  Vaš Email (obavezno)

  Vaša Poruka

 • free vector

  Centar za postavke privatnosti

  Koristimo kolačiće

  Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

  Što je kolačić?
  Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
  Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

  Kako onemoguciti kolačiće?
  Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
  Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

  Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
  Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

  Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
  Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

  Dodatne informacije
  Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
  http://www.allaboutcookies.org/
  http://www.youronlinechoices.eu/
  http://www.aboutads.info/choices/

  WordPress, Facebook