• Prijatelj Udruge

 • Na krilima ljubavi

  Na krilima ljubavi

  Pozivamo Vas da nam se 21. 03.2015. pridružite na proslavi Međunarodnog dana Down sindroma i 15. rođendana udruge u Splitu.

  Od 9 sati će na Rivi biti naš humanitarno izložbeni štand na kojem će biti radovi naše djece koja će Vam ponosno pokazati što su njihove male ruke ovoga puta pripremile.

  Imamo veliku čast što će u našem programu, koji počinje u 10 sati, glavni pjevači biti naši prijatelji iz Udruge Srce koji će nam pokloniti koncert za rođendan, a zaplesati će i članovi Udruge za inkluziju Lastavice Split kao i naši anđeli.

  Nakon koncerta, oko 12 sati, svi ćemo se uputi prema dnu Marmontove ulice gdje će Šime Strikoman snimiti Milenijsku fotografiju-naše poznate ruke, plavu i crvenu kao simbol rada vrijednih ruku volontera, ali i podsjetnik na prekrasnu posebnost naše djece.

  Ove godine akciji će se pridružiti mnogi slastičari, neke ugostiteljske škole te naša teta Ema s fritulama kako bi nam pomogli sakupiti sredstva za rad Udruge.

  Zato, ako želite kući ponijeti prekrasne radove, ispuniti srca, okusiti dobre kolače i još bolju zabavu obucite šarene čarapice i dođite nam se pridružiti na rivi!

  Više o svemu pratite na facebook stranici događaja

  Komentari isključeni za Na krilima ljubavi

  Comments are closed.

  Leave a comment

 • Kontakt

  Sindrom Down-21
  Krležina 32, 21000 Split

  091 798 9296
  info@downsindrom21.hr

  IBAN: HR8424070001100573151

  by studioP

 • Brzi kontakt

  Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

 • free vector